De nationale Beverwedstrijd voor leerlingen komt er weer aan. In de periode van 9 t/m 23 november doet onze school mee. Vorig jaar hebben vijf leerlingen de finale bereikt.

De Beverwedstrijd is bedoeld om te ontdekken of je informatica leuk vindt en/of er talent voor hebt. Iedere opgave uit de wedstrijd heeft te maken met een idee, onderwerp of begrip uit de informatica. Je hoeft er niets voor te leren: met goed en logisch nadenken kom je al een heel eind! Wil je wel alvast oefenen dan kan dat op https://www.beverwedstrijd.nl/voorbeelden.php

Leerlingen uit b1a,b,d en e hebben op dit moment informatiekunde en doen zeker mee. Evenals alle leerlingen die het vak informatica volgen in de bovenbouw. Heb jij ook zin om 45 minuten bezig te zijn met leuke logische puzzels dan kun je in een flexuur naar het OLC of de mediatheek gaan en daar een inlogcode halen.