Komende zomer wordt er veel gedaan in en rondom ons schoolgebouw. Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen. Hiervan stel ik jullie graag op de hoogte.

De aankomende zomervakantie zullen er veel werkzaamheden uitgevoerd worden, waarbij de laatste week voor de vakantie al door de conciƫrges (naast alle eindejaarswerkzaamheden) enorm veel werk verzet gaat worden om enkele projecten op te kunnen starten.

Dit zijn de grootste projecten die uitgevoerd gaan worden:

  • Noodlokalen: de bestaande lokalen zullen opgeknapt worden met de benodigde technische voorzieningen zoals airco, luchtverwarming en klimaatbeheer. Hiernaast zal er een vierde lokaal naast geplaatst worden.
  • Scheikunde: De drie scheikundelokalen en het scheikundekabinet zullen een grote opknapbeurt krijgen, waarbij ook het praticummeubilair vervangen wordt.
  • De camera installatie in en rond de school zal vernieuwd en uitgebreid worden.
  • De sporthalverlichting zal volledig vervangen worden voor Ledverlichting om de ruimte te verbeteren en hiermee meteen het gebouw te verduurzamen.
  • Alle lockers worden vervangen. Nieuwe, frisse uitstraling met kleuren die bij onze huisstijl passen. Leerlingen kunnen straks lockers ook via hun mobiel openen.
  • De kozijnen van de achtergymzaal worden voorzien van dubbel glas en volledig hersteld.

Deze projecten en de reguliere zomerwerkzaamheden zoals: diverse verplichte keuringen, schilderwerk, vloeren in de was, jaarlijkse onderhoudsbeurten van daken en installaties, zullen door Amerik in de vakantie begeleid worden.

Hiernaast willen we ook de mediatheek opknappen. Hiervoor zijn mogelijk in de vakantie ook al voorbereidende of uitvoerende werkzaamheden.

En dan blijken 6 weken opeens niet meer zoveel, met alles wat er in de vakantie moet gebeuren vliegt de tijd voorbij. Als alles volgens planning verloopt gaat het goedkomen.

We gaan er weer voor proberen te zorgen dat jullie na de vakantie in een prettige omgeving aan het werk kunnen.

Groet,

Cees Bakker
Coƶrdinator gebouwenbeheer