juni 2024

Geslaagd!

Gefeliciteerd aan al onze geslaagde leerlingen! Vandaag konden we onze felicitaties persoonlijk overbrengen omdat de leerlingen hun cijferlijst kwamen ophalen. Voordat ze deze lijst en een mooie wimpel van school kregen, verzorgden we een grande entree voor ze: de walk of fame! De eindexamenkandidaten werden feestelijk onthaald door onze overige leerlingen en docenten. De leerlingen… Lees verder Geslaagd!

Wijze schatten

Maandag 3 juni hebben de leerlingen van T2d deelgenomen aan het project Wijze Schatten in het kader van de Maatschappelijke Stage. De leerlingen zijn op de fiets naar Wassenaar gegaan en hebben in het Deijlerhuis met de ouderen uit Wassenaar goede gesprekken gehad. Zoals altijd bij dit project hadden de leerlingen weer iets lekkers meegebracht… Lees verder Wijze schatten

Sportdag

Het was een heerlijke dag om met z’n allen buiten te sporten! Helaas geen zon, maar de temperatuur was goed. De hele school, van leerling tot docent en medewerker, deed mee aan diverse sporten. Iedereen heeft veel plezier gehad. Kijk hieronder mee:

mei 2024

Kennismaking nieuwe brugklassers

Op woensdag 26 juni van 14.00 – 15.30 uur komen alle aanstaande brugklassers op school om kennis te maken met hun mentor en klasgenoten voor het volgende schooljaar. We hebben er veel zin in! De uitnodiging hiervoor is verstuurd.

Examens begonnen

De eindexamens zijn begonnen voor onze havo- en vwo-leerlingen. Spannende tijd. Heel veel succes gewenst allemaal!!